Indul a karácsonyi vacsorarendelés a billogban
Mennyei bölénytatár, varázslatos harcsahalászlé, isteni bölénysült…
2022. december 8. | 671 |
Szenteste a vacsora elengedhetetlen része a friss és ízletes halászlé, viszont az ezzel járó konyhai feladatokat Bandita séf leveszi a válladról, így több időd marad a családra, szeretteidre. Rendelj előre KARÁCSONYI HALÁSZLEVET a billogtól!
Bandita séf a halászlevet frissen főzi december 23-án az előzetes rendelések alapján. Átvétel a billogban december 23-án, 16–18 óra között. Rendeléseket december 15-ig tudjuk fogadni, 16 óráig a 06 30 751 6724 telefonszámon vagy a bandita@billog.hu e-mail-címen.
- Friss pontyhalászlé (0,5 l), pontypatkóval, gyufatésztával: 2650 Ft
- Friss harcsahalászlé (0,5 l), szürkeharcsafilével, gyufatésztával: 3250 Ft
- + Halbelsőség: 950 Ft
(A hallevet, haldarabokat, belsőségeket külön csomagolva adjuk át. Az ár tartalmazza a csomagolást is.)
Billog karácsonyi főétel-ajánlata
- Kemencében sült bölényhús, erdei gombamártással, burgonya ropogóssal: 4950 Ft
- BILLOG TIPP: prémium bölénytatár (tatár beeftsteak bölényhúsból) 20 dkg, 4 szelet pirítóssal: 4950 Ft
- Desszertajánlatunk szentestére: Ízletes, almás-diós, mákos flódni: 1250 Ft
Bandita séf a halászlevet frissen főzi december 23-án az előzetes rendelések alapján. Átvétel a billogban december 23-án, 16–18 óra között. Rendeléseket december 15-ig tudjuk fogadni, 16 óráig a 06 30 751 6724 telefonszámon vagy a bandita@billog.hu e-mail-címen.
Boldog karácsonyt, ha éhes vagy!