billog

Hoptoberfest Sörfesztivál 2024 – kitelepül a billog Kőbányán

Szeptember 27–29., BDPST X., Maglódi út 12.

2024. szeptember 26. |  93 |

Hoptoberfest Sörfesztivál 2024 – kitelepül a billog Kőbányán

A HopTop Sörfőző Zrt. sörgyárában háromnapos sörfesztiválra visszaáll a billog foodtruck a legtöbb vendégünk által ismert helyszínre, ahol minden is kezdődött a billog életében. A Hoptoberfest ingyenes fesztivál, amiben sok koncert és családi programok is szerepelnek. Közönségkedvenc burgereinkkel érkezünk péntek délután és vasárnap délutánig várunk mindenkit!

„Olyan, mint az októberfeszt, de van benne kraft!”

Helyszín: BDPST X, Maglódi út 12.
Időpont: 2024. szeptember 27–29.

Kóstolj helyben főzött söröket – csak Kőbányán!

Az idei fesztivál igazi különlegessége, hogy kizárólag a HopTop Sörfőzde frissen főzött sörei lesznek csapon. Az ínyencek mellett a kísérletező kedvűek sem maradnak hoppon, hiszen az IPA-k, savanyított sörök (pl.: zelleres) és stoutok mellett különleges új ízek is várnak, például a zeller sör! A bajor Helles világos sört pedig akár egy literes korsóban is élvezheted, aminek a főzésében az ismert sörblogger, Winker Róbert újságíró is aktívan részt vett.

Az időjárás miatt sem kell aggódnod, hiszen a programokat fedett helyszíneken, a sörsátorban és a sörgyár területén tartják meg.

Szórakozás minden korosztálynak!

A Hoptoberfestre mindenkit szeretettel várnak, hiszen a programkínálatban mindenki megtalálja a számára legérdekesebb élményeket. A fesztivál alatt a hangulatot élő koncertek, például a Melody Makker-koncertshow és Tom White and the Mad Circus fokozzák, míg DJ. BODON a fiatalabb generációkat szórakoztatja. Vasárnap délelőtt gyerekkoncertet ad a Candymen Duo rockabilly formáció. Lesz természetesen sramli is és érkezik a Nehézlemez Műhely garage band is! A családosokra is gondoltak: a gyerekeket ugrálóvár, arcfestés és kézműves foglalkozás várja.

A HopTop sörgyárba is be lehet menni vezetett sörgyártúrák formájában, ami szintén ingyenes a fesztivál alatt, de regisztrációhoz kötött: hoptoberfest.hu/programok

Gasztronómiai élmények – bajor ízek és street food

A sör mellé jár az étel is: a Billog Street Food gondoskodik kraft burgerekről, miközben lesz tradicionális bajor perec és kolbász is.

Ingyenes belépés, kedvező fogyasztás

A belépés ingyenes, és a fesztiválon speciális Hoptop tokenekkel fizethetsz a sörökért, melyek ára 990 Ft/db, ezért 0,4l fesztiválsört mérnek a sörsátorban, de 2 tokenért 1 litert is csapolnak a literes korsóba. A sörök mellett long drinkek és alkoholmentes italok is lesznek, például a Hopsoda, amit szintén a HopTopban készítenek komlóból. A fogyasztáshoz viszont poharat kell vásárolni, ami már 500 Ft-tól elérhető. Ha megvan a tavalyi poharad és nem szeretnél újat vásárolni, azt is elhozhatod!

Látogass el szeptember utolsó hétvégéjén,
és élvezd a sör, a zene és a jó hangulat tökéletes kombinációját!

További részletek és regisztráció itt: hoptoberfest.hu/programok

Kövess a részletekért a FB-on is: fb.me/e/2WMIq3G7z